foradia cdturisme

Obert el termini d’inscripcions per al Voluntariat Mediambiental d’estiu

L'objectiu d'aquest voluntariat, que es durà a terme entre els 17 de juliol i el 25 d'agost, és la prevenció dels incendis forestals

L’Ajuntament d’Alcoi ja ha obert el termini d’inscripció per a la campanya de 2023 del Voluntariat Mediambiental en prevenció d’incendis forestals. Enguany es faran sis torns, un més que en 2022. El primer es farà des del 17 al 21 de juliol, després del 24 al 28 de juliol, del 31 de juliol al 4 d’agost, del 7 a l’11 d’agost, i del 14 al 18 d’agost, i finalment, del 21 al 25 d’agost.

Els participants faran diferents treballs com la vigilància per a la prevenció d’incendis forestals i informació a les persones que transiten per sendes, camins i pistes per a sensibilitzar a la població sobre la prevenció d’incendis. També participaran en activitats d’educació ambiental, reconeixement de l’entorn, de la fauna i flora local, d’orientació en la muntanya, d’interpretació de plànols i altres activitats. El menjar i l’allotjament estarà a càrrec de la Regidoria de Transició Ecològica.

Les inscripcions podran fer-se fins al dia 30 de juny a través de la seu electrònica (aquest enllaç), o presencialment, en el registre de l’Ajuntament d’Alcoi. L’edat mínima per a poder participar serà de 16 anys, i aquests, que encara són menors, necessitaran l’autorització dels tutors legals.

El programa és finançat per la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *