foradia subscriutegrat

Alcoi destina més de 40.000 euros en ajudes per a rehabilitar edificis

Huit aniran destinades a façanes i mitgeres i una per a la rehabilitació estructural, que permetran una millora de la imatge de la ciutat

L’Ajuntament d’Alcoi impulsa una millora de la imatge urbanística de la ciutat a través de la concessió d’ajudes per a rehabilitar edificis. Amb un pressupost que supera els 40.000 euros, el Consistori subvencionarà la rehabilitació de façanes i mitgeres, a més de rehabilitacions estructurals.

De la partida total, més de 34.000 euros estaran destinats a façanes i mitgeres d’edificis que es troben en Entença, Batoi i el Centre Històric. En aquests casos, l’impuls econòmic de l’Ajuntament permetrà subvencionar el 50% del pressupost protegit, amb un màxim de 4.000 euros per habitatge.

Per altra banda, cal destacar la concessió de 6.000 euros per a rehabilitar elements estructurals en edificis que es troben en el Conjunt Històric Artístic declarat. Per la seua part, la regidora d’Urbanisme, Vanessa Moltó, explica el “doble benefici” que suposen aquestes ajudes, donat que “ajudem a posar a punt els edificis i contribuir amb això a millorar el manteniment i la imatge de la ciutat, al mateix temps que facilitem la inversió econòmica i l’ocupació en el sector de la construcció“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *