foradia subscriutegrat

Guanyar demana al govern municipal assegurar l’equip femení de l’Alcoyano

El partit de l'oposició demana condicionar la subvenció anual per a la promoció i manteniment de l'esport base en igualtat

El futbol femení és notícia a tot el món i més encara a Espanya, on es viu amb gran emoció el títol del mundial aconseguit. Tanmateix, Alcoi veu en aquest esport una trista notícia com és la desaparició de l’equip de l’Alcoyano femení. Per aquest motiu, des de Guanyar demanen al govern local un major suport a aquest esport base en igualtat mitjançant l’adequació de la subvenció anual que la fundació de l’Alcoyano rep.

La regidora de la formació, Mari Carmen Paredes, demana queel govern municipal siga més pulcre en la gestió del conveni anual amb l’entitat, incloent-hi clàusules d’obligat compliment perquè es promocione l’esport entre les xiquetes i joves“.

Guanyar afirma que altres ciutats més menudes compten amb equips femenins en categories superiors, com ara Ontinyent. Davant d’aquesta situació, el partit afirma que algunes de les jugadores de l’Alcoyano acaben jugant en aquests equips on els proporcionen millors recursos i un tracte més professional, el que comporta “una pèrdua de capital esportiu molt valuós”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *