foradia subscriutegrat

El Concurs de Fotografia Fonèvol arriba a la 17 edició

La convocatòria permetrà mostrar una recull de les obres guanyadores i seleccionades en format analògic

Fonèvol torna amb el concurs de fotografia i arriba a la 17 edició. El concurs, en format digital, permetrà exposar un recull de les obres guanyadores i una selecció de les presentades en format analògic. Entre els objectius està “mostrar al món que el nostre poble va, a poc a poc, permetent a totes les persones decidir com participar en la festa i que els drets i els deures siguen els mateixos sense que importe el gènere”.

El concurs es divideix en dues categories, la primera d’elles és per a fotografies en blanc i negre, mentre que la segona serà per a fotografies a color. El primer premi serà d’una dotació econòmica de 200 euros i el segon premi de 100 euros, per a cadascuna de les categories.

Els participants poden ser totes aquelles persones majors d’edat i la temàtica ha d’oferir una visió sobre la participació de la dona en la festa. A l’hora de valorar les obres es tindrà en compte, a més de la qualitat tècnica, el seu contingut crític. Aquelles persones interessades podran presentar el seu treball entre el dia 1 i 21 de setembre.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *