foradia subscriutegrat

Bocairent convoca la VIII Marató de Fotografia Jove

Aquesta iniciativa, que tindrà lloc el 16 de setembre, s'obri a totes les persones d'entre 16 i 35 anys

Bocairent continua treballant per a mantindre al jovent actiu. En aquest cas es tracta de la huitena edició de la Marató de Fotografia Jove que celebra el municipi. La iniciativa, lliure i gratuïta, es portarà a terme el 16 de setembre, i està oberta a totes aquelles persones que tinguen entre 16 i 35 anys. Entre les 9:30 i les 10:30 del mateix dia, totes aquelles persones que vulguen participar hauran d’acudir al Museu Municipal Antonio Ferri.

Una volta finalitzades les inscripcions, a les 10:30 se sortejarà el tema de la marató. Posteriorment, entre les 12 i les 14 hores, els participants podran lliurar les tres fotografies amb què volen optar a un dels dos guardons del certamen, el primer d’ells amb un valor de 150 euros i el segon de 75 euros.

Tal com indica el regidor d’Infància, Adolescència i Joventut, Sergio Gandia, explica quevolem que la marató siga un punt de trobada de persones aficionades de diversos municipis i que, amb la seua mirada creativa, redescobrisquen un entorn urbà i natural tan ric com el de Bocairent“.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *