foradia subscriutegrat

El Centre Ovidi Montllor continua amb la seua programació

En els dies 14 i 15 de setembre es van realitzar activitats que van rebre un gran nombre d'assistents

El Centre Ovidi Montllor ha començat el nou curs amb una programació plena d’activitats, i és que, a mitat de mes van dur a terme dos activitats que van rebre a un gran nombre d’assistents. La primera d’elles va ser la inauguració de l’exposició commemorativa de la revista ‘Generación Consciente’.

Enguany, aquesta publicació que s’editava en Alcoi compleix 100 anys, i s’ha volgut recordar l’esperit de llibertat de la revista. El feminisme, la llibertat, la ciència i la cultura eren alguns dels temes que parlava. Finalment, quan va arribar la dictadura de José Antonio Primo de Rivera, ‘Generación Consicente’ va passar a ser una de les revistes perseguides.

Justament l’endemà, el 15 de setembre, va celebrar-se a la Casa Comuna del llogaret de Turballos-Muro, la tradicional Festa Estellés, on es va comptar amb l’actuació del grup de rock Mans de Destral on es van interpretar cançons del seu treball musical Mans de Destral i Els Oratges Canviants. A més a més, el públic assistent va llegir poemes d’Estellés, i la festa va concloure amb un sopar de cabasset.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *