foradia subscriutegrat

El Jazz compleix 10 anys a Alcoi

Per a acabar l'any el Club Jazz El Mussol oferirà 7 concerts dins de diferents cicles i festivals que se celebren a la ciutat, com sempre, amb l'objectiu d'apropar aquest estil musical a la ciutadania

El Club Jazz El Mussol comença la temporada 2023-2024 amb una àmplia programació. I és que per al que queda d’any l’entitat ha organitzat un total de set concerts, molts d’ells emmarcats dins de cicles o festivals que van a celebrar-se en Alcoi. A més a més, durant aquesta temporada el club complirà 10 anys des de la seua creació, i continuen amb el mateix esperit, apropant el jazz als alcoians i alcoianes.

La programació començarà el dia 5 d’octubre a La Mujer Barbuda, amb un dels concerts que formen part del Cicle Internacional. Federico Nathan Project presentarà el seu treball ‘Diáspora’. Seguidament, el dia 11, serà el torn del duet format per Ana Pereira i Isaac Martín, que actuaran a l’Auditori Mutua Levante, i en aquest cas l’entrada serà gratuïta. Per a finalitzar els concerts del mes d’octubre, el dia 19, es tornarà a gaudir del cicle internacional, en aquesta ocasió de la mà d’internacional Hot Jazz Trio, en el qual actuarà el saxofonista alcoià, Enric Peidro. Aquest concert també se celebrarà al pub La Mujer Barbuda.

El dia 9 de novembre serà el torn del Festival Jazz del Campus d’Alcoi de la UPV, amb un concert gratuït oferit per Eduardo Marquina Trio. El següent dia amb jazz serà el 23 de novembre, de la mà del grup Xaloq.

Finalment, els últims dos concerts se celebraran en desembre. El primer d’ells serà el dia 7, amb l’última actuació que forma part del Cicle Internacional, de la mà de Bavita Trio, i quasi a finals d’any, el dia 28, s’acomiadarà del 2023 Raíles Blues Band. Aquests dos concerts també se celebraran a La Mujer Barbuda.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *