foradia subscriutegrat

L’IMSERSO viatja fins a Cocentaina

La Regidoria de Turisme i Patrimoni ha signat un conveni amb Mundo Senior per a atraure a Cocentaina visites procedents de l'IMSERSO amb l'objectiu d'augmentar en la localitat el turisme nacional i incrementar la despesa en el comerç i l'economia local

Des de la Regidoria de Turisme i Patrimoni de l’Ajuntament de Cocentaina volen traure-li profit al potencial turístic de la localitat, i per això, estan duent a terme diferents accions. Una d’elles ha sigut signar un conveni amb l’empresa Mundo Senior, amb la qual han acordat l’arribada de diversos autobusos de l’IMSERSO. Aquesta iniciativa no sols suposarà que més gent puga conéixer el patrimoni del municipi, sinó que també serà una inversió directa en el comerç local.

A banda, des de l’àrea de Turisme i Patrimoni també s’està millorant la qualitat de les visites, facilitant una guia municipal i obrint els principals monuments de Cocentaina.

El dia 13 de novembre es van començar a fer aquestes visites amb un grup que va viatjar a la capital d’El Comtat des de Madrid.

El regidor d’aquest departament, Paco Payà, ha manifestat la seua satisfacció davant d’aquesta mesura, que segons ha explicat: “Suposarà un gran benefici per a l’economia local i per a Cocentaina com a potència turística tant a escala autonòmica com nacional. No obstant això, continuarem apostant pel turisme i pel nostre patrimoni amb noves iniciatives des de l’Ajuntament com ja hem fet amb les jornades de portes obertes al Palau o el Castell, les visites guiades, o la millora del nostre patrimoni com la reparació del rellotge de la façana de l’Ajuntament”.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *