foradia subscriutegrat

Els bocairentins decideixen ampliar la il·luminació del ‘Ruta del colesterol’

Aquesta ha sigut la proposta més votada als pressupostos participatius de la localitat, juntament amb la construcció d’una zona verda per a la residència de la tercera edat

Bocairent ja ha finalitzat la segona edició dels pressupostos participatius, ‘DecidimXBocairent’, i segons ha anunciat el consistori, després d’haver-se completat el període de votació, en el qual el veïnat empadronat ha pogut votar entre 47 projectes, ja es conéixer quines són les propostes que més han agradat a la ciutadania. 

En primera posició ha quedat el projecte per a fer la segona fase d’il·luminació de la coneguda ‘Ruta del colesterol’. Per tant, es destinaran 25.000 euros per continuar amb la instal·lació de fanals d’autoconsum que faciliten el passeig i la pràctica esportiva en aquesta zona dels voltants del nucli urbà. 

Per a la segona proposta més votada també es destinaran 25.000 euros. Concretament serà per a l’habilitació de la zona verda al costat de la residència de la tercera edat. En aquest cas, es dotarà de recursos econòmics per a l’adquisió dels terrenys que permeten condicionar una zona verda al principi del carrer Batalla de Lepant, amb la finalitat de donar servei a les persones usuàries del centre residencial Sagrat Cor de Jesús. 

Mar Sanchis, regidora de Transparència i Participació, ha indicat que: “Aquesta segona edició de DecidimXBocairent enceta el camí de la consolidació d’un instrument que és positiu per al veïnat i per al poble, ja que ofereix una oportunitat de decisió directa de la ciutadania per a la millora del municipi”

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *