foradia subscriutegrat

Nova concentració a favor del poble palestí

El Col·lectiu Amigues i Amics de Palestina d'Alcoi ha organitzat aquesta concentració per al dimecres 29 de novembre a les 19h a la plaça d'Espanya

Ja fa quasi un mes i mig que el conflicte entre Israel i Gaza va agreujar-se seriosament, després que el grup terrorista Hamás atacara a Israel. Això va fer que l’estat d’Israel haja començat a atacar de forma brutal als gazatís, que des del 7 d’octubre estan veient com les seues cases, escoles i hospitals són destruïts per misils.

Segons el govern gazatí ja són més de 13.000 persones les que han mort en aquest conflicte, 5.500 d’ells xiquets i xiquetes, i a més, hi ha uns 30.000 ferits.

A hores d’ara, els hospitals del nord de Gaza han deixat de funcionar, i des de les diferents organitzacions internacionals denúncies que la situació és insostenible, ja que és quasi impossible que entre ajuda humanitària, i que als hospitals del sud no poden fer-se càrrec de tots els ferits. La Mitja Lluna Roja ha traslladat a 31 bebés prematurs fins a Egipte per a poder salvar-los.

En tot el món s’estan fent manifestacions i concentracions per a demostrar el suport el poble palestí, i des del Col·lectiu d’Amigues i Amics de Palestina d’Alcoi s’ha convocat una segona concentració, que se celebrarà el dimecres 29 de novembre a les 19h a la plaça d’Espanya, amb motiu del Dia Internacional de Solidaritat amb el Poble Palestí.

Des d’aquesta entitat argumenten que el seu objectiu és que “el poble d’Alcoi mostre amb força el rebuig del genocidi que està perpetrant Israel”.

En aquest enllaç trobaràs més informació sobre l’acte i llegir el manifest que s’ha preparat per a aquest dia.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *