foradia subscriutegrat

Muro acull la segona Fira del Còmic, Manga i Cultura Geek

Se celebrarà el dia 1 i 2 de desembre a l'Alberg de la Serra de Mariola, i es faran diferents tallers, presentacions de contes, o exhibicions

Muro començarà desembre amb la segona edició de la Fira del Còmic, Manga i Cultura Geek, que se celebrarà concretament, els dies 1 i 2 de desembre a l’Alberg de la Serra de Mariola.

El dia 1 les activitats començaran a les 18h amb la presentació de ‘El teu veí i amic Spider-man’, i seguidament s’entregarà la millor tira de còmic dels col·legis. Finalment, per a tancar aquest primer dia, es presentarà el curt ‘Nada Especial’.

L’endemà el dia s’iniciarà a les 10h del matí i hi haurà multitud d’activitats com jocs de taula, concurs de dibuix, torneig de Dragon Ball, tallers (introducció a l’art digital, de maquillatge cosplay, de pintura de miniatures, o de doblatge), presentació de llibres, o taules redones. A la vesprada continuaran amb més jocs de taula, i altres tallers (creació de còmic). També es podrà gaudir de la presentació de llibres, taula redona amb actors de doblatge, passarel·la cosplay, i finalment, per a tancar la jornada, cap a les 20:30h de la vesprada, es farà l’entrega de premis del concurs del dibuix.

Per a poder dur endavant aquest projecte, a més de la col·laboració de l’Ajuntament de Muro, també han participat altres entitats com The Monkiki, Domingueros, Hakku Gamer, Rey Mono, Potes i Arrels, Cristina Lady, o Domingo de Juegos.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *