foradia subscriutegrat

Bocairent comença la programació nadalenca

L'acte de l'encesa de l'enllumenat se celebrarà el dissabte i a partir d'ahí hi haurà una gran agenda d'activitats lúdiques, comercials i tradicionals

A les 18h del dissabte 2 de desembre, Bocairent iniciarà la programació especial de Nadal. La plaça de l’Ajuntament serà l’escenari de l’acte d’encesa de l’enllumenat que estarà instal·lat durant totes les festes als carrers del municipi fins al 6 de gener.

Aquest acte serà organitzat per la Comissió de la Festivitat dels Reis Mags i la Regidoria de Festes i Tradicions i comptarà amb l’acompanyament musical de l’agrupació coral local, i també hi haurà punts on hi haurà xocolate, bunyols i coquetes elaborades per l’associació Amas de Casa Tyrius i AFAB. A més a més, també es faran tallers per a xiquets i xiquetes.

Mar Sanchis, regidora de Festes, ha comentat que “serà l’inici d’unes setmanes repletes de propostes, gràcies a les quals el poble tornarà a mostrar el dinamisme i el grau d’activitat que el caracteritza. Hi ha previstes una programació lúdica extensa, campanyes comercials especials i cites tradicionals destacades, gràcies a les aportacions tant dels diferents departaments municipals com del teixit associatiu. Tot amb l’objectiu de mostrar Bocairent com a atractiu també durant el període de Nadal”.

Pel que fa a la part lúdica de la programació, hi haurà una nova edició de Nadal Jove, amb activitats per a infants, adolescents i joves, que es farà entre el 16 de desembre i el 4 de gener. Entre les propostes està el torneig esportiu a l’IES Bocairent, o les cites per al dia de Cap d’Any, com l’activitat de l’Home dels Nassos, o la celebració de les campanades a la nit. La cultura també formarà part d’aquesta agenda, amb la xarrada taller organitzat per l’Associació Gastronòmica i Cultural o els concerts de la Coral Polifònica Caixa Ontinyent, l’Agrupació Coral de Bocairent i la banda jove de l’Associació Unió Musical. Per la seua part, la biblioteca municipal també farà activitats, com el sorteig de les cistelles de llibres.

Respecte a les campanyes comercials, l’oferta dels establiments també es veurà ampliada. Entre el 9 de desembre i el 5 de gener estarà en marxa la campanya especial que sortejarà premis per valor de 1.500 euros. També es farà un nou concurs de decoració d’aparadors. Igualment, el mercat municipal combinarà les compres amb la solidaritat i oferirà iniciatives benèfiques durant els dissabtes de desembre a partir del dia 16.

Finalment, estaran els actes més tradicionals. La Comissió de la Festivitat dels Reis Mags prepara per al diumenge 10 de desembre l’arribada dels emissaris reials per a arreplegar les cartes dirigides a Ses Majestats d’Orient, que tenen prevista la seua Cavalcada el pròxim 5 de gener. De la mateixa manera, el Grup de Xirimiters i Tabaleters l’Aljub i la banda Jove de l’Associació Unió Musical de Bocairent celebraran la nit de Nadal amb cercaviles durant la vesprada del 24 de desembre.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *