foradia subscriutegrat

Bocairent ampliarà el jardí de la Torre dels Portuguesos

L'actuació, finançada per la Generalitat, té com a objectiu millorar les zones verdes del municipi, així com posar en valor aquest punt del nucli històric

El 22 de novembre l’Ajuntament de Bocairent va recepcionar formalment l’ampliació del jardí de la Torre dels Portuguesos, que està situat al Barri Medieval del poble.

Ximo Carbonell, regidor del consistori, ha comentat després de la visita a aquest espai juntament amb l’alcalde del municipi, Xavi Molina, que d’aquesta manera “finalitza una actuació que millora les zones verdes del municipi i posa en valor aquest punt del nucli històric”.

L’actuació ha estat finançada íntegrament per la Generalitat i forma part de la fase de rehabilitació 2B-2 del Barri Medieval, que ha inclós també la reurbanització d’un tram del carrer Mossén Hilari. “Amb aquest projecte i amb la repavimentació del carrer Baixada del Tint, que és una altra acció que s’ha dut a terme, s’atenen dues assignatures pendents al nucli històric de Bocairent”, indica Carbonell.

El resultat ha estat una superfície en què s’han generat una sèrie de terrasses adaptades a la configuració del terreny i, en cada una d’aquestes, es combina la vegetació amb la integració a la línia de roca i muralla. En el tractament del terra i dels elements de consolidació s’ha buscat l’ús de materials com la pedra i la forja, per a propiciar una integració plena en l’entorn.

El regidor ha convidat a tot el veïnat a gaudir d’aquest jardí, que segons ha indicat, “ofereix racons molt agradables, amb una connexió visual entre el nucli històric i la serra de Mariola”. “És un pas més en la tasca de cuidar l’entorn de Bocairent, que és una de les prioritats de l’equip de govern, tal com demostra el pla de millora de zones verdes amb què s’està actuant als parcs i jardins del municipi”, afig el regidor d’Espai Públic.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *