foradia cdturisme

Muro gaudeix d’un ampli programa d’actes amb motiu de les Festes de Nadal i Reis

A més dels tradicionals Dia de la Burreta, la Cavalcada i el Campament Reial s’han organitzat concursos de Betlems i aparadorisme, una gimcana, xocolatades i ‘asguinaldos'

La població de Muro està gaudint d’un ampli programa d’actes i activitats amb motiu de les Festes de Nadal i Reis Mags, en les quals estan involucrades diferents àrees de l’Ajuntament i compten amb el suport de diverses entitats locals. S’han organitzat concursos de Betlems i aparadorisme, una gimcana, xocolatades, ‘asguinaldos’, presentació del cartell de la Cavalcada i l’Escoleta de Nadal, entre altres activitats.

Ara, l’1 de gener, la recollida de cartes amb els desitjos de tots els xiquets i xiquetes de Muro tindrà lloc en el tradicional Dia del Patge i la seua burreta, a les 19 hores, des de la rotonda de Sant Antoni cap a l’avinguda de València fins a l’ermita i després pel carrer Sants fins al Matzem. I el dia 2 el Patge recorrerà els carrers de Benàmer, a les 19 hores i, en acabar, al voltant de les 20 hores, estarà a la plaça de les Escoles de Setla.

El 5 de gener, dia de la Cavalcada, Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar muntaran el seu Campament Reial amb tot el seu seguici al camp de futbol del Patronat, on prepararan els regals que repartiran eixa vesprada. La Cavalcada començarà a les 18.30 hores, en el seu tradicional recorregut pels carrers de Muro. Els Reis també visitaran Setla, i la Cavalcada pròpia recorrerà els carrers a les 20 hores. Les activitats centrades en la festivitat de l’Epifania compten amb la col·laboració de la Nova Associació Cultural Reis Mags de Muro.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *