foradia cdturisme

El Ple acorda declarar l’any 2024 com a ‘Any Estellés’ a Alcoi

També es demanarà a la Generalitat i a la Diputació que faça aquesta declaració, i va comptar amb els vots a favor del PSOE, Compromís, Guanyar i PP, i en contra de Vox

El Ple municipal de l’Ajuntament d’Alcoi ha aprovat declarar l’any 2024 como ‘Any Estellés’ a aquesta ciutat, amb motiu del centenari del naixement de l’escriptor.

En l’acord també s’inclou impulsar des de l’Àrea de Cultura i la Unitat de Normalització Lingüística una agenda d’activitats dirigides a reivindicar i promocionar la figura d’Estellés, coordinada amb les entitats que treballen per la seua memòria, així com crear i facilitar als municipis valencians recursos didàctics i educatius per al coneixement de l’obra d’Estellés en centres educatius i biblioteques municipals.

A més, s’instarà al Consell de la Generalitat i a la Diputació a declarar ‘l’Any Estellés’ i a organitzar i coordinar un cicle d’activitats on participen totes les institucions i entitats implicades.

Aquesta qüestió va arribar al Ple de la mà d’una moció conjunta del govern municipal (PSOE i Compromís) i també va ser aprovada per Guanyar Alcoi i PP, mentre que Vox va votar en contra.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *