foradia subscriutegrat

La delegada del Govern visita la Cambra de Comerç per a abordar el desenvolupament Industrial d’Alcoi

Pilar Bernabé va reafirmar el suport i compromís del Govern a continuar invertint i donant suport al desenvolupament industrial i empresarial de la ciutat

La delegada del Govern, Pilar Bernabé, va mantindre el divendres 9 de febrer una reunió en la Cambra de Comerç d’Alcoi a la qual van acudir, entre altres, el president de la Cambra, Pablo de Gracia, l’alcalde, Toni Francés, el vicealcalde, Àlex Cerradelo, membres del comité i del ple de la Cambra i representants de diversos sectors empresarials, industrials i de serveis; inclòs el Campus d’Alcoi de la UPV, AITEX o FEDAC. La reunió es va centrar en la demanda de sòl industrial a la ciutat.

Pablo de Gracia, president de Cambra Alcoi, va expressar el seu agraïment per la visita de la delegada i la importància d’aquesta trobada per a intercanviar impressions.

La delegada del Govern, per part seua, va reafirmar el suport i compromís del Govern amb el desenvolupament industrial i empresarial de la ciutat. Va destacar la inversió realitzada en la rotonda d’accés Nord a la ciutat i al Polígon de Cotes Baixes, que permetrà reordenar el trànsit en eixe punt, com un impuls econòmic i com a infraestructura que contribueix a la mobilitat sostenible. Subratllant que aquestes inversions contribueixen a la humanització i sostenibilitat de les ciutats, qüestions en les quals també va incidir l’alcalde, Toni Francés.

Pilar Bernabé va aprofitar l’ocasió per a destacar la labor de la Cambra de Comerç d’Alcoi en l’impuls de l’activitat empresarial i va signar en el llibre d’honor de la institució.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *