foradia cdturisme

Malestar de les associacions veïnals d’Alcoi, que denuncien la falta de manteniment i de millores

També demanen “un canvi d'actitud per part dels nostres governants, fluïdesa en les comunicacions i eficàcia a l'hora d’executar”

Des d’Associacions veïnals d’Alcoi han enviat un comunicat en el qual indiquen que “manifestem el nostre malestar per les escasses actuacions efectuades per l’Ajuntament d’Alcoi en tots els barris en general durant 2023, en qüestions tan importants com són l’accessibilitat, el manteniment de les voreres i paviment, la senyalització horitzontal, etcètera. Portem dos anys de profunda sequera en tots els barris d’Alcoi”.

Pel que fa a les peticions i acords amb l’Ajuntament, recalquen que “portem esperant des de 2022 perquè siguen duts a terme, com per exemple, el pressupostat en 2023 per valor de 150.000 € per a actuacions consensuades per Associacions veïnals d’Alcoi en diversos barris. També consensuades i pendent d’execució les actuacions sobre accessibilitat, en aquest cas amb l’agreujant que, segons el pla previst per a completar l’accessibilitat a Alcoi, s’acabaria en un termini previst de 20 anys que podria incrementar-se si es produeixen demores, i tenim sol·licitat un pla de xoc per a posar al dia el manteniment dels carrers i evitar que la deterioració avance més encara”.

Des de les entitats veïnals indiquen que “entenem que tot això requereix mitjans econòmics per a poder-ho dur a terme, però no és qüestió d’anar allargant-ho en el temps”.

El principal problema amb el qual es troben en moltes ocasions, segons deixen constància en el comunicat, és “la falta de resposta a les sol·licituds que estem presentant perquè no s’obliden de les tasques que hi ha pendents. Aquest mutisme no és admissible, i el cas omís que estan fent a peticions tan senzilles i lògiques no ajuda en les relacions que haurien de ser fluides. Coses tan senzilles com facilitar una acta de les reunions en què ens convoquen, avisar de les obres (d’un cert volum), i contestar a tots i cadascun dels correus o sol·licituds s’ha de fer d’ofici. És decebedor que s’haja d’insistir per a aconseguir les coses”.

Des d’Associacions veïnals d’Alcoi demanen “un canvi d’actitud per part dels nostres governants, fluïdesa en les comunicacions i eficàcia a l’hora d’executar. Volem treballar i col·laborar amb el nostre govern, i volem que es respecte la nostra labor com a corretja de transmissió amb els veïns d’Alcoi”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *