foradia cdturisme

Compromís del director general de Transports d’estudiar la modificació d’horaris i noves parades del tren a València

La reunió s’ha celebrat després de les reivindicacions conjuntes d’Alcoi, Cocentaina, Muro i Ibi


Moment de la reunió d’alcaldes i vicealcaldes d’Alcoi, Cocentaina, Muro i Ibi.

El director general de Transports i Logística, Manuel Ríos, s’ha reunit amb l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, per a abordar el nou servei d’autobús a València, després de les queixes existents amb la nova empresa concessionària i el front comú fet pels Ajuntaments d’Alcoi, Cocentaina, Muro i Ibi per reivindicar canvis que afecten especialment a parades i horaris. L’alcalde d’Alcoi va acudir a exposar les qüestions tractades pels quatre Ajuntaments, i a la reunió van estar també el vicealcalde Alexandre Cerradelo i el regidor de Mobilitat Sostenible, Jordi Martínez, així com tècnics de la Direcció General de Transports.

Manuel Ríos ha mostrat el seu compromís d’estudiar les propostes traslladades per l’alcalde sobre modificació d’horaris i noves parades a València. En este sentit, Ríos ha explicat que, si són factibles, “s’aplicaran en nom d’una millor prestació dels servicis de transport perquè responguen eficaçment a les necessitats de la ciutadania”, segons han informat des de Conselleria. Es tracta de la concessió de servici públic de transport CV 302 València-Alacant-Elx, una línia que, segons ha explicat el director general “va ser formalitzada el maig de 2023 i s’ha posat en marxa el febrer de 2024 sense que conste cap al·legació en el procés d’exposició pública ni d’este ni d’altre consistori de la comarca”.

Així mateix, en la reunió, es va plantejar la necessitat d’abordar conjuntament la situació de l’estació d’autobusos del consistori, construïda en el seu moment per la Generalitat i gestionada des d’Alcoi.

En particular, s’han tractat qüestions com la seua situació administrativa i el seu possible redimensionament, així com la importància que exercirà esta infraestructura davant els majors nivells de servici públic de transport que suposa la implantació del nou mapa de transport públic de viatgers que està implementant la Conselleria. 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *