foradia subscriutegrat

FIMAP consolida la seua presència a Espanya amb un únic distribuïdor en la zona de Llevant

Vall Safor SL, empresa pertanyent al Grup Montsó SL i amb més de 50 anys en el sector industrial, serà la distribuïdora oficial a València, Castelló, Alacant i Múrcia • Aquesta col·laboració estratègica dotarà a la regió de la zona del Llevant d'un punt tàctic

Després de diversos anys treballant en la Comunitat Valenciana, el fabricant històric de màquines de neteja industrial, Fimap, tanca un important acord en la zona del Llevant. L’empresa líder en maquinària de neteja ha pres una important decisió, des d’ara una única empresa tindrà l’exclusivitat de la marca, afermant d’aquesta manera, la seua figura al país.

Aquesta nova etapa permetrà a l’empresa Vall Safor oferir a tots els seus clients una àmplia gamma de productes de neteja de la més alta qualitat pertanyents a aquesta reconeguda companyia. Un canvi que té com a objectiu, entre altres coses, generar molt més estoc i desenvolupar un servei tècnic amb major especialització per a poder brindar la millor atenció i servei a tots els seus usuaris. D’aquesta manera, totes dues empreses garanteixen amb aquest acord solucions ràpides i eficaces als seus clients.

Des d’ara l’empresa valenciana comptarà en els seus magatzems amb tot l’equip de neteja de Fimap, una maquinària innovadora reconeguda per la seua gran qualitat, eficàcia i per descomptat per oferir una neteja senzilla, segura i sostenible, sempre cuidant el medi ambient. Desenvolupada per a satisfer qualsevol necessitat d’higiene i equipada amb les més modernes solucions, garanteix excel·lents nivells de pulcritud de manera efectiva, aconseguint així els millors resultats.

Aquesta nova i important col·laboració estratègica dotarà a la regió de la zona del Llevant d’un punt tàctic per a gestionar la distribució d’aquesta innovadora maquinària de neteja. Així doncs, Vall Safor SL, empresa pertanyent al Grup Montsó SL i amb més de 50 anys en el sector industrial, serà la distribuïdora oficial a València, Castelló, Alacant i Múrcia.

Des d’ara, totes dues empreses compartiran la mateixa missió, entre les quals es troben aportar el perfecte equilibri entre qualitat i preu en tota la seua maquinària de neteja a més d’enfortir la seua figura a Espanya. Per a això, treballaran junts amb la finalitat d’aportar les solucions més convenients per a tots els seus clients i oferir els millors resultats.

Per a més informació sobre l’empresa Vall Safor podeu parlar en Vicky Busto del Departament de Comunicació al Telèfon 647 950 508 ó per un email a vicky@semeve.es també podeu visitar el web https://vallsafor.es/

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *