foradia pressupostparticipatiualcoi

El 15 de Març s’inicia la venda de cadires

El próxim dilluns día 17 de març començarà la venda de cadires per internet a través de ticketmaster. Una major comoditat per els qui per comoditat des de sa casa sense necesitat d'anar al Casal, poden fer la reserva.

foto cadires de festes alcoi

Moments abans de la Diana ./ lesmuntanyes.com

La festa ja estan preparant-se i entrem en el compte arrere. La Asociació de San Jorge informa els alcoians que vulguen presenciar les properes festes de Moros i Cristians, la venda general de cadires s’iniciarà el dissabte 15 de març 2014.

La venda de cadires, al voltant de 9.000, es desenvoluparà fins al 30 d’abril, de dilluns a divendres de 10 a 13 hores i de 16.30 a 19.30 hores, en l’antiga ropería del Casal. Els preus van a mantenir-se els de l’any passat entre 7 i 20 euros segons la fila i carrer aon es troben.

El próxim dilluns día 17 de març començarà la venda per internet a través de ticketmaster. Una major comoditat per els qui per comoditat  des de casa sense necesitat d’anar al Casal, poden fer la reserva.

 

 

Així doncs, el dilluns dia 10 de març va finalitzar el termini de venda de les cadires per als veïns i abonats. El ritme de les vendes ha estat l’habitual des que s’inicie el passat dia 13 de gener amb la retirada dels tikets.

Font: Asociació de San Jordi


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *