foradia pressupostparticipatiualcoi

Concert benèfic de música nepalí a Alcoi

• El músic nepalí nascut a Katmandú Navaraj Gurung actuarà el dimecres per recaptar fons per a reconstruir la seua escola • La banda de música està composta també per músics locals, el que ajuda a la confluència d’estils • El concert tindrà lloc el dimecres 21 d’octubre en el Centre Cultural Mario Silvestre a les 20h.

cartell navaraj alcoi concertKatmandú va sofrir a principis d’any un terratremol devastador que va destrossar la ciutat i gran part del país.

Navaraj Gurung , un músic amb una llarga trajectòria que va veure com les instal·lacions en les que ensenyava música caíen fins quedar en escombraires. També es van vore afectats diversos llocs en els que feia els seus concerts per tot el país.

La situació ha fet necessari que Gurung haja viatjat a Europa per a oferir els seus concerts i arreplegar fons per poder reconstruir tot el que tenia. La seua música formava part de l’oferta cultura de Katmandú, una ciutat que viu principalment del turisme.

El nepalí Navaraj Gurung Band arriba ara a Alcoi amb una proposta de concert que mescla la música clàssica nepalí i la hinduista però amb músics locals, que estan tocant i difonent la cultura i música índia, fent possible una confluència d’estils i d’influencies orientals i occidentals.

El concert benèfic de música nepalí  tendra lloc en el Centre Cultural Mario Silvestre el dimecres 21 d’octubre a les 20h. i en ell participaran Xavi Ganjam tocant el Sitar, Jaime Fraj amb el Bansuri, Mamen Lozano amb el Tanpura i Navaraj Gurung amb la Tabla.

Font: Mireia Pascual./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *