foradia subscriutegrat

Cursa Solidaria de la Dona a Muro

Enviat per Redacció en 8 de març de 2014. · Sense Comentaris · Compartir esta entrada

Arxivat en Cap, Comarques

Amb un gran afluència de públic força solidari, avui dissabte 8 de març a les cinc de la tarda a la Plaça Matzem s’ha celebrat a Muro la I Cursa Solidària de la Dóna. Vesprada esplèndida per gaudir de l'esport i la solidaritat, a més tot el que s'ha recaudat va destinat a SOLC.

Share This Post

RSS

Amb un gran afluència de públic força solidari, avui dissabte 8 de març a les cinc de la tarda a la Plaça Matzem s’ha celebrat a Muro la I Cursa Solidària de la Dóna. Organitzat pel Club d’Esports de Muntanya Els Llebres de Muro, tot un projecte solidari per unir esport amb les associacións que requereixen del nostre màxim esforç i suport.

cursa solidaria la dona

Una activitat que ha resultat ser molt atractiva, en una vesprada esplèndida per gaudir de l’esport i la solidaritat, a més tot el que s’ha recaptat va destinat a SOLC (Associació pel report i ajuda en el tractament del càncer). A la Plaça de Matzem s’han instal·lat diferents atraccions pels més petits, així com a l’hora del berenar hem pogut menjar coca, i xocolata per a tots els assistents.

cursa solidaria dona muro

Font: Redacció - Les Muntanyes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *