foradia elgrat

Estudiants internacionals visiten Alcoi

Enviat per Redacció en 13 de març de 2014. · Sense Comentaris · Compartir esta entrada

Arxivat en Educació

Quinze alumnes de procedència internacional visiten diferents recursos turístics i patrimonials de la ciutat. Estudiants del Màster de Turisme de la UA visiten Alcoi

Share This Post

RSS

 Ahir de vesprada un grup format per 15 estudiants del curs ‘Valorització de recursos patrimonials i gestió turística’ del Màster Oficial de Direcció i Planificació del Turisme de la Universitat d’Alacant van visitar la ciutat per conèixer diversos recursos turístics i patrimonials que ofereix Alcoi.

El grup estava format per estudiants de procedència internacional: junt a espanyols, integren el Màster alumnes de Xina, Japó, Armènia, Rússia o Veneçuela. Entre el professorat que imparteix el màster es troba l’alcoià Ignasi Grau, qui va acompanyar el grup en la seua visita junt amb el director-conservador del Museu Arqueològic Camil Visedo, Josep Maria Segura, el qual va mostrar als participants la Torre n’Aiça..

El recorregut a la ciutat es va centrar en una visita d’estudi per conèixer diverses tipologies patrimonials del cas d’Alcoi: el Centre d’Interpretació Explora, la valorització del recinte emmurallat medieval o les possibilitats que ofereix la ciutat per realitzar itineraris urbans.
Màster Turisme 1La regidora de Turisme Maria Llopis ha valorat la visita i ha agraït a la Universitat d’Alacant i a l’equip de professors del Màster el fet de fixar-se en Alcoi per a la valorització del patrimoni com a atractiu turístic: “A la ciutat s’ha fet una feina molt important els darrers anys per posar a l’abast dels visitants elements patrimonials singulars i atractius, i sempre és una satisfacció que es valore aquesta aposta per un turisme que fuig dels estereotips més clàssics per potenciar la nostra història i el nostre patrimoni com a element d’interés. És molt important per a la ciutat que futurs professionals del sector turístic coneguen Alcoi: ells seran els nostres millors prescriptors i els que en un futur molt pròxim podran portar grups a gaudir del nostre turisme patrimonial”. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *