foradia elgrat

La Glòria Infantil l’alegria de les Festes

Tradicional desfilada de la Glòria Infantil, en el qual 30 nens festers, representants de cadascuna de les 28 filaes més els dos sergents són els protagonistes.

El bon ambient ja es respira a Alcoi, falten quatre dies escassos per la celebració de la Trilogia dels Moros i Cristians, declarats d’Interés Turístic Internacional. Aquesta proximitat és anunciada en la tradicional desfilada de la Glòria Infantil, en el qual 30 nens festers, representants de cadascuna de les 28 filaes més els dos sergents són els protagonistes.

Es van veure abrigallats per milers alcoians que van omplir els carrers del nucli antic de la ciutat, la música dels tradicionals passodobles interpretats per les bandes de música d’Alcoi, eren acompanyats per un sol radiant, el colorit de les vestimentes i la il·lusió dels ‘glorierets’, van embriagar els carrers per on va passar la desfilada acompanyan els aplaudiments dels milers de persones que es van reunir en els carrers del centre de la ciutat.

Fins que arribe el moment més esperat, el de la interpretació de l’Himne Nostra Festa el dia 2 de Maig a poqueta nit serà quan s’inaugurarà oficialment la Trilogia Festera. La festa torna ha sortir aquesta nit al carrer amb la celebració de les tradicionals ‘filaetes’. Al final del video podeu observar un cagafilaes inclòs.

Font: Redacció, lesmuntanyes.com


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *