foradia subscriutegrat

Sant Jordiet 2014 Mario Gisbert

Mario li agraden molt les festes i té bon ambient a la filà (...) li agrada dibuixar, sense anar més lluny als nadals de 2012 va guanyar un concurs nadalenc de dibuix que organitza el seu col·legi (...) a Mario li fa especial il·lusió pujar al castell (...)

sant jordiet

Mario Gisbert Sant Jordi  2014 per la filà Mozarabs tirarà 20.000 saetes./ lesmuntanyes.com

Mario, de set anys, ens rep a sa casa junt als seus pares i el seu germà petit per realitzar-li l’entrevista, ens confessa que ja duu moltes entrevistes, no obstant els seus pares, Javier i Paloma, es mostren molt contents per com està responent a totes les responsabilitats que comporta representar a Sant Jordiet.

Javier i Paloma reconeixen que “sempre ha sigut un xiquet molt fester”, a Mario li agraden molt les festes i té bon ambient a la filà, dos dels seus millors amics, Mauro i Gonzalo, ixen amb ell als Mossàrabs.

Mario Gisbert, Sant Jordiet 2014: El present i el futur de la festa.

El Sant Jordiet d’enguany és un xiquet inquiet, li agrada dibuixar, sense anar més lluny als nadals de 2012 va guanyar un concurs nadalenc de dibuix que organitza el seu col·legi, els Salesians Sant Vicent Ferrer. Practica tenis des de fa anys i com a esport també li agrada el futbol, ens confessa ser del Barça i a més soci de l’Alcoyano. A Mario li agraden les matemàtiques, com a apunt assenyalem que sense cap tipus de timidesa es llança durant l’entrevista a recitar la taula de multiplicar de l’onze amb molta facilitat.

DSC_0041

Mario i Jaime dos germans molt festers./ lesmuntanyes.com

Tant a Mario com al seu germà Jaime els encanta construir estructures i jugar amb el LEGO, ens conta que de major li agradaria ser “enginyer de LEGO” i dedicar-se a “inventar-los i muntar-los”.

Respecte al fet de fer de Sant Jordiet, Mario sempre havia sentit curiositat per com seria fer de Sant Jordiet i l’any passat, just després de l’Aparició, va preguntar a son pare si ell també podria ser San Jordiet. Javier, el va apuntar sense donar-li massa rellevància, de fet no ho va comentar a la família per no crear falses il·lusions i assegura que la mateixa família es va assabentar per la premsa de que l’havia apuntat com a candidat a ser Sant Jordiet. Finalment aquest desig compartit per família i xiquet es va complir i Mario va ser elegit com a Sant Jordiet per a les festes d’enguany.

L’oncle de Javier, Jorge Gisbert, ja va ser Sant Jordiet durant dos anys seguits, al 1948 i el 1949 i han tingut la sort de poder aprofitar parts d’aquella indumentària com la cuirassa o els maniguets. Tot queda en casa i la dissenyadora de la vestimenta de Mario és sa mare, Paloma Llopis, dissenyadora de professió.

Si bé Mario és el Sant Jordiet i, en conseqüència, el centre de totes les mirades i de l’interès, son pare, com a representant del xiquet, confessa que la seua agenda s’ha incrementat substancialment i afirma que “és un no parar” el dia a dia, sobretot des del Mig Any.

Enguany seran llançades al voltant de 20.000 saetes, a Mario li fa especial il·lusió pujar al castell i sense dubte el dia de l’aparició l’espera amb moltes ganes.

A més a més Mario celebrarà la seua primera comunió el 4 de maig, corresponent al dia de Sant Jordi en festes. Sens dubte un any redó per a Mario i la seua família que l’acompanyaran durant totes aquestes festes amb especial il·lusió i alegria.

Font: Mauro Colomina


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *