foradia subscriutegrat

La Via Verda de la mà de ‘Pau i Pebrella’

Coneix les normes de la Via Verda de mà de ‘Pau i Pebrella’. Un còmic fet per Jordi Peidro que de manera molt divertida i didàctica s’explica l’Ordenança Reguladora de l’Ús i Funcionament de la Via Verda d’Alcoi.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Presentació avui dissabte de les normes per a l’ús de la Via Verda amb un còmic./ lesmuntanyes.com

Els dos simpàtics amics que ja ens explicaren com han de plantar-se els arbres avui dissabte 17 de Maig ens ensenyat com hem de comportar-nos a la Via Verda. La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alcoi volia així donar resposta al gran nombre de queixes dels vianants que utilitzen regularment la Via Verda i que es refereixen sobretot a la falta de respecte per part d’alguns ciclistes cap als vianants.

S’ha distribuït un còmic fet per Jordi Peidro que de manera molt divertida i didàctica s’explica l’Ordenança Reguladora de l’Ús i Funcionament de la Via Verda d’Alcoi. Així, després d’una breu explicació per part del regidor de Medi Ambient, Paco Agulló, han segut els propis assistents els que han anat repartint i explicant als usuaris les normes. Al mateix temps s’han col·locat panells informatius al llarg de la Via per tal de facilitar el coneixement i ús de les normes.

Destacar que sempre tenen prioritat els vianants, especialment les persones amb mobilitat reduïda i els carrets amb xiquets i que les bicicletes han de moderar la seua velocitat i no superar mai els 20km per hora. També és convenient que vagen equipats amb llum i timbre. Per la seua banda, els vianants han d’evitar ocupar tot l’ample del camí.

El repartiment de fullets ha segut possible gràcies a la col·laboració de Club Onsen Runners, el Club d’Atletisme d’Alcoi, Poc a Poc Alcoi i diversos assistents a l’activitat.

Font: lesmuntanyes.com


ajualcoi

2 Responses to La Via Verda de la mà de ‘Pau i Pebrella’

  1. Para Pau y Pebrella.No hos gustaria recorrer La via verda ,sin ver bolsas de plastico a las orillas del camino,con contenidos supuestamente a depositar en contenedores mas proximos.Y dejados por SUPUESTAMENTE .Amantes de los animales o como decia una campaña anterior.Cerdos con mascotas.Un saludo,se que vais por buen camino

  2. No se si esto llegara a alguien,que complicado es para algunos conectarnos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *