foradia cdturisme

El PSPV per una Europa de les persones

El PSPV-PSOE insta als ciutadans que acudisquen a les urnes el diumenge. Recorda la importància dels comicis europeus en què espanya és el quint país en representació.

IMG-20140523-WA0012

Elena Valenciano, els socialistes valencians i alcoians./

 

El PSPV-PSOE d’Alcoi insta a tots els ciutadans que acudisquen diumenge que ve a votar en les eleccions al Parlament Europeu, uns comicis que determinaran el futur de l’Unió Europea i per tant el d’Espanya, que és el quint país en representació a Brussel·les.

Les eleccions europees tenen una gran importància en quant que les decisions que es prenen a Brussel·les influïxen directament en el dia a dia dels ciutadans. La composició del Parlament serà decisiva per a determinar les polítiques que seguisca l’Unió Europea i l’assignació de fons. Este fet fa imprescindible que els ciutadans acudisquen a les urnes per a poder decidir el seu futur.

El PSPV-PSOE recorda els votants que la democràcia és una responsabilitat de tots, un dret que hem d’exercir per a fer sentir la nostra veu i contribuir a les decisions que afecten el nostre país i ciutat.

europa psoe

La Diputada Blanquer visita la zona Co Working d’Alzamora./ lesmuntanyes.com

Aquesta vesprada, últim dia de la campanya electoral al Parlament Europeu, la Diputada en les Corts Generals Patrícia Blanquer i el Regidor d’Empresa i Innovació Manolo Gomicia, han visitat la zona de Co Working al Centre Comercial Alzamora, amb motiu de continuar apostant per l’emprendedurisme i l’innovació tant a nivell local com en Europa.

Blanquer ha comentat que “el proper 25 de maig la ciutadania decideix entre seguir amb les retallades o si volem tornar a l’Europa social i solidària que vam construir els socialistes”. A més, afegeix que “les polítiques de la dreta han accentuat la crisi y han deixat a les nostres empreses en una situació amb desavantatge davant a tercers països. Cal buscar la competitivitat apostant per la innovació, la tecnologia i la formació i no per la precarietat laboral.”

Blanquer finalitza dient que “aquestes eleccions son molt importants i ens juguem molt. Ens juguem el model d’Europa per a les properes dècades. Necessitem que a Europa hi hagi un canvi per a tornar a l’Europa de les persones. Hem de moure’s per a canviar Europa i que torni a ser l’esperança d’un futur millor”.

Font: PSPV-PSOE Alcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *