foradia pressupostparticipatiualcoi

Rafa Briet pren possessió del seu càrrec de diputat autonòmic

• Rafa Briet i Rosa Mustafá prenen possessió dels seus càrrecs de diputats autonòmics per la província d'Alacant • Aquest matí han pres possessió en la sessió de les Corts Valencianes, en substitució de Julián López i Antonio Torres, recentment incorporats al govern de la Generalitat Valenciana. • La coordinadora dels diputats socialistes de la província en les Corts Valencianes, Toñi Serna, ha destacat el compromís de tots dos diputats “amb el govern de canvi a la Comunitat Valenciana i amb l'interés de la ciutadania de la província d'Alacant”.

Briet - Mustafá cocentaina

La sessió plenària en les Corts Valencianes va viure el dimarts 22 de juliol la presa de possessió com a diputats del grup socialista de Rafa Briet, exalcalde de l’Ajuntament de Cocentaina, i de Rosa Mustafá, de Dénia.

Rafa Briet, ex-alcalde Cocentaina, que va concórrer en el lloc 11 de la llista del PSPV-PSOE per la província d’Alacant, se suma així al ple de les Corts Valencianes després de la sortida de Julián López, incorporat al govern de la Generalitat Valenciana com a secretari autonòmic de Model Econòmic i Finançament. En el cas de Rosa Mustafá, 12 en la llista, s’incorpora després del nomenament d’Antonio Torres com a Director General de Relacions amb les Corts.

Briet i Mustafá com a persones que van a aportar molt al grup socialista “donada la seua experiència en l’àmbit municipalista, així com per les seves conviccions fermes en l’àmbit de la defensa de les llibertats, la igualtat i el progrés dels nostres pobles i ciutats”, s’ha referit Toñi Serna la coordinadora del grup de diputats i diputades de la província en les Corts Valencianes,

En aquest sentit, Serna ha afirmat el seu convenciment que tots dos “van realitzar una gran labor, com ho haurien fet Julían López i Antonio Torres, que ara tenen importants responsabilitats al govern valencià, i al costat de la resta de diputats treballarem com a suport el govern del canvi que encapçala Ximo Puig, així com en la defensa dels interessos de la província d’Alacant”.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *