lasarga mediamborganica

Informació sobre el consum de drogues en l’Àgora

Activitat organitzada per la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives. Interns del centre penitenciari de Villena protagonitzen una obra teatral per previndre contra el consum de drogues.

adictives agora

Els alumnes d’Alcoi va poder informar-se del món de les drogues al voltant d’una obra de teatre./ lesmuntanyes.com

L’Àgora va acollir una singular representació teatral: un muntatge a càrrec d’un grup d’interns del Centre Penitenciari Alacant-2 (Villena), relacionada amb el consum de drogues, i elaborada per un dels propis interns. La representació es va portar a terme davant alumnes de Programa de Qualificació Professional Inicial (PQPI) de diferents centres alcoians.

L’activitat ha estat organitzada per la Unitat de Prevenció de Conductes Addictives (UPCCA), de l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament d’Alcoi, i té com a objectiu fomentar la conscienciació i la reflexió entre els alumnes alcoians respecte al consum de drogues i altres addiccions, de manera que puguen adonar-se dels perills que suposa la droga.

Tal i com expressa la regidora de Benestar Social Aroa Mira, “vull felicitar públicament a aquests interns per la seua iniciativa, que no només han portat a Alcoi sinó també a altres centres de la província. És sense dubte una activitat ben interessant perquè ells han experimentat de primera mà el tema de les drogues, fins arribar a una situació de privació de llibertat, i a més poden contar en primera persona els seus casos o els de molts amics i gent del seu voltant que ha patit les pitjors conseqüències per les seues addiccions. Tota la feina que es porta a terme des de la Unitat de Prevenció de Conductes Addictives és molt important, perquè el treball efectiu que es fa ara contribuirà en un futur a evitar molts problemes personals i també socials, per tant seguirem treballant per anar construint una societat millor”.

Els alumnes assistents procedien de Cotes Baixes, Salesians Juan XXIII, Tallers Veduna, Andreu Sempere i Pare Vitòria, a més d’alguns joves derivats de la pròpia UCA.

Font: Ajuntament Alcoi


ua

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *