foradia subscriutegrat

Gospel&Swing contra el càncer

El pròxim 24 de maig el Teatre Calderón d'Alcoi acollirà la gala de Gospel&Swing contra el càncer amb la Ciutat Big Band i el Cor Gospel d'Alcoi.

BigBand

La Ciutat Big Band i el Cor Gospel d’Alcoi contra el càncer./ lesmuntanyes.com

El pròxim 24 de maig el Teatre Calderón d’Alcoi acollirà una gala a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). Sota el títol ‘Gospel&Swing: New Experiencie’, la Ciutat Big Band i el Cor Gospel d’Alcoi es posen al servei de la solidaritat amb els malalts de càncer i les seues famílies per oferir un recital molt especial.

La gala de l’AECC servirà de bestreta a la celebració de la Mostra de Teatre d’Alcoi, que arribarà a la ciutat entre els dies 28 i 31 de maig. Recordem que el Teatre Calderón tornarà a ser punt clau en la celebració d’aquest certamen, referència al món de les arts escèniques de tot l’Estat. En aquesta ocasió els usuaris del Calderón podran gaudir amb les obres ‘Dot’ de Maduixa Teatre (dansa el 28 de maig), ‘Conversaciones con mamá’ amb Juan Echanove i María Galiana (29 de maig), ‘Un aire de família’ dirigida per Pau Durà (30 de maig) i l’estrena absoluta de One-Hit Wonders, l’última creació de la companyia Sol Picó (31 de maig com a tancament de la Mostra).

Les entrades, a un preu d’entre 8 i 10 euros, es poden adquirir tant a les taquilles del Teatre Calderón com del Centre Cultural, i també a Internet a través de la web www.InstanTicket.es. L’espectacle començarà a les 19 hores de la vesprada del 24 de maig, i tindrà una durada aproximada de 90 minuts.

Font: Redacció


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *