foradia subscriutegrat

L’exposició itinerant Art Nostre parada a Agres

Inaugurada l'Exposició itinerant ART NOSTRE en el municipi d'Agres. Fns el mateix 14 d'agost, sent l'horari de visita el de dilluns a diumenge, de 19:00 a 21:30 h.

SONY DSC

En la tarda del passat dimarts, dia 15 de juliol, va tenir lloc l’acte d’inauguració en el municipi d’Agres de la IV Biennal de l’Exposició Itinerant ART NOSTRE, concretament en el Centre Cultural Mariola d’aquesta localitat, dins de l’itinerari que està seguint l’Exposició, i que quedarà exposada al públic en aquesta sala fins el mateix 14 d’agost, sent l’horari de visita el de dilluns a diumenge, de 19:00 a 21:30 h.

L’acte va ser presentat per Mª Ángeles Ferri Reig, regidora de Cultura d’aquest municipi, acompanyada per Josep Manel Francés, alcalde d’Agres, i per Rafael Calbo, com a representant del col·lectiu Art Nostre.

SONY DSC

Rafael Calbo representant del col.lectiu Art Nostre./

Es va iniciar el mateix amb unes paraules de Mª Ángeles Ferri, que en primer lloc va agrair la presència de les autoritats presents i del públic assistent i va manifestar la satisfacció del poble d’Agres per poder comptar amb aquesta Exposició que apropa als seus habitants l’art que s’està fent a les nostres comarques i també fora d’elles, donant pas a continuació a Rafael Calbo, el qual va recalcar l’esforç fet per l’ajuntament d’Agres per condicionar l’espai per mostrar l’Exposició.

 

A l’acte van assistir Agustín Torregrosa, alcalde de Gaianes, Paco Agulló, regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi, i Patricia González, regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Alfafara, així com Lucia Albero, gerent de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat.

Font: Redacció, lesmuntanyes.com


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *