lasarga ajualcoitel

La Valleta d’Agres acollirà la VII edició del Concurs de Gossos de Ramat

• Hi haurà una excursió anomenada 'Supervivents de la Mariola', a la Teixera d’Agres, a càrrec d’Andrés Jover • El VII Concurs de Gossos de Ramat de la Valleta d’Agres es durà a terme el diumenge 7 d’abril

El proper dissabte 6 d’abril. Agres ofereix un gran nombre d’activitats que giren al voltant de la natura i la ramaderia extensiva. La programació s’enceta a les 10h amb l’excursió anomenada ‘Supervivents de la Mariola’, a la Teixera d’Agres, a càrrec d’Andrés Jover, on es coneixerà la seua biodiversitat.

A les 19h hi haurà una xarrada a càrrec d’Àgueda Vitoria (La Tramussera), anomenada “El llop al País Valencià”, que tindrà lloc a la casa de la Cultura d’Agres.

El VII Concurs de Gossos de Ramat de la Valleta d’Agres, promogut pel Col·lectiu l’Esquella en col·laboració amb altres entitats, es durà a terme el diumenge 7 d’abril i tindrà lloc a l’aire lliure en uns terrenys de la Valleta d’Agres que hi ha entre Agres i Alfafara, ben a prop de la CV-700. A les 9:30 h serà l’apertura de portes amb servei de barra i entrepans a preu popular.

Durant el seu transcurs, pastors i pastores demostraran qui té el gos més ben ensinistrat per a conduir les ovelles, mitjançant la realització de diferents proves. Enguany participaran 12 pastors i pastores provinents de diversos punts de Catalunya, del País Basc i de diverses comarques valencianes. Els gossos hauran de conduir un ramat de vora 20 o 25 ovelles a través de passadissos i tancats seguint les ordres dels seus amos.

Font: Redacció./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *