foradia cdturisme

L’obligació de la diputació és mantenir nets els llits dels rius

El Grup Socialista demana un conveni entre Diputació, CHJ i Ajuntaments per realitzar de manera més eficient la neteja i manteniment dels llits públics.

jaume pascual

Jaume Pasual./

El diputat socialista, Jaume Pascual, ha realitzat una crida a la Diputació davant la demanda dels municipis de la província d’Alacant, una de les quals més risc té d’inundacions, que s’agiliten les labors de neteja, bé amb la dotació de més efectius per part de la CHJ o en col·laboració amb la Diputació perquè en casos extraordinaris es puga autoritzar als ajuntaments afectats perquè actuen directament.

Jaume Pascual: “Instem a la CHJ al fet que complisca amb la seua obligació de mantenir nets els llits de titularitat pública, especialment els més propers als nuclis de població, amb l’antelació suficient per evitar el risc de desbordaments davant una possible gota freda

Així mateix el Grup Socialista de la Diputació d’Alacant, ha demanat a la Presidenta de l’Ens Provincial que promoga la signatura d’un conveni entre la Conferència Hidrogràfica de Xúquer, la Diputació d’Alacant i els mateixos Ajuntaments de la província per gestionar de manera més eficient la neteja i manteniments dels llits públics.

Davant aquests problemes que cada any troben els ajuntaments, Jaume Pascual, en nom del Grup Socialista, ha realitzat a la Diputació diferents propostes. “No obstant això i per evitar una situació que es repeteix any rere any i que manté en suspens als municipis afectats, instem a la Presidenta al fet que agilite un conveni que beneficiaria tots”.

Pascual ha demanat que la Diputació inste a la CHJ al fet que “complisca amb la seua obligació que és mantenir nets els llits de titularitat pública, especialment els més propers als nuclis de població, amb l’antelació suficient per evitar el risc de desbordaments davant una possible gota freda”.

En el mateix sentit el diputat provincial ha afegit que “insistim un any després perquè la Diputació inste a la Generalitat perquè actue en la neteja de carreteres de titularitat autonòmica per evitar possibles incendis, tan habituals en època estival”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *