foradia subscriutegrat

Guanya el Murcia en el Collao i podria seguir en segona

Els visitants van guanyar a l'Alcoyano per un gol a dos. El proper rival de l'Alcoyano serà l'Alzira en terres valencianes, i després ja el començ de la lliga amb la visita a la Romareda per a la disputa del Saragossa B-Alcoyano. Un Jutge obliga a la Lliga de Futbol Professional a inscriure al Real Murcia en la Lliga Adelante.

alcoyano natxo 01

A la visita del Real Murcia a la nostra ciutat, va estar marcada pels aspectes extra esportius que envolten al club “pimentonero”, ja que just abans de disputar-se l’amistós de pretemporada, un Jutge els donava la raó, i obligava a la Lliga de Futbol Professional a inscriure al Real Murcia en la Lliga Adelante. Els prop de 200 afeccionats que es van desplaçar a Alcoi, es mostraven satisfets, encara que la batalla no estava guanyada, ja que la LFP diu que la Múrcia està descendit a Segona B i que no militarà en la categoria de plata del futbol espanyol.

L’Alcoyano per la seua banda només es preocupava d’intentar guanyar als rojillos, cosa que no va aconseguir, malgrat avançar-se en el marcador i anar-se’n al descans amb avantatge, després de la represa, el Murcia va imposar la seua llei i es va emportar la victòria. Poc públic el que es va donar cita en el Collao, encara que lògicament les dates de vacances, justifiquen l’escassa afluència, això sí, animada per aquests prop de 200 afeccionats murcians que van donar una color a  l’encontre.

L’Alcoyano va saltar al terreny de joc amb Nacho Zabal, Víctor Mongil, Devesa, Mario Fuentes, Oscar López, Carles Salvador, Jorge Perona, Israel Jerez, Francis Ferrón, Javi Rubio (CP) y Bello.

Per la seua banda el Real Murcia alineava a Fernando, José, Pumar, Eddy, Rubén Sánchez, Acciari (CP), Javi Muñoz, Albiol, Hugo Alvarez, Arturo y Albert Dorca.

El valencià Alberto Salazar López, seria l’encarregat de dirigir el partit, que malgrat ser amistós, tots dos equips l’hi van prendre seriosament i va haver d’amonestar a Eddy, Accriari i Arturo, tots ells del Real Murcia i en la primera meitat.

L’Alcoyano va començar el partit  dubtan, però a poc a poc es va assentar, i sobretot la tranquil·litat que li va donar el gol de Francis Ferrón en el minut 17, li va donar tranquil·litat, i els d’Oscar Cano van realitzar una bona primera meitat, controlant be al Real Murcia. El gol alcoyanista va arribar després de controlar Ferrón amb una pilota dins de l’àrea “pimentonera”, i realitzar-li una vaselina al porter Fernando, la pilota va pegar en el travesser i va tornar de nou a la posició de Francis Ferrón que ja a porta buida avançava a un Alcoyano que es marxaria al descans amb aquest marcador favorable.

Igual que va succeir en el partit enfront de l’Elx i Albacete, els entrenadors visitants que han visitat el Collao, van canviar pràcticament tot l’equip, així, José Manuel Aira, tècnic murcià, va donar entrada després de la represa, al porter suplent Casto, i als jugadors de camp, Saúl, Toribio, Guilli Tete, Carrillo, Rafita, Joselu, Javi Saura, Pau i Alvaro.

Per la seua banda Oscar Cano, fidel a la seua filosofia, va fer un sol canvi al descans, donant entrada a César Remón, i al llarg de la segona meitat va donar entrada a Joan Vic, Allan, Josemi Perona, Jose Antonio i Pablo Carbonell. Potser, encara que és una opinió personal, els afeccionats locals es van quedar amb les ganes de veure més minuts als canterans Pablo Carbonell i José Antonio, que van sortir en les acaballes del partit.

alcoyano natxo 02

Carrusel de canvis en el Murcia que va millorar després del descans./

El Múrcia empataria el partit en el 47, després de marcar de penal just Saúl i en el 74 el propi Saúl realitzava una gran passada interior perquè Javi Saura marqués el ½, mentre que l’Alcoyano va tenir just després la seua gran oportunitat per empatar, després d’un control de Carles Salvador que es va quedar només davant Casto, però la seua rematada va sortir fora. En les acaballes del partit, es va demanar penal per unes clares mans a l’interior de l’àrea murciana, però el marcador ja no es mouria, i els visitants van guanyar a l’Alcoyano per un gol a dos.

El proper rival de l’Alcoyano serà l’Alzira en terres valencianes, i després ja el començ de la lliga amb la visita a la Romareda per a la disputa del Saragossa B-Alcoyano.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *