foradia cdturisme

C.D. Alcoyano avança en la copa en els penaltis

L'Alcoyano avança en la copa amb el suport de seu porter, Zabal, qui es converteix en heroi del parti. El partit en si, avorrit i amb molta calor en els 2 períodes. Entre el públic estava l'ex entrenador de l'Alcoyano, Juan Ignacio Martínez, (JIM).

la foto 2

Zabal, Mongil, Fuentes, O. López, Salvador, C. Remón (CP), Israel, Jerez, Julio, Bello, F. Ferrón i Rubén./

El porter de Alcoyano, Nacho Zabal, es va convertir finalment en l’heroi de la nit copera, en detenir 2 dels 10 penals llançats pels illencs. El partit va acabar amb empat a 0 gols; en la pròrroga cada equip va anotar 1 gol, i en el torn de penals, l’Alcoyano va marcar 9 dels 10 penals que finalment va llançar. El proper rival de l’Alcoyano, serà el Nástic de Tarragona, també en El Collao, dins de 7 dies. En la graderia es trobava l’últim fitxatge de l’Alcoià, Iván Martín, 20 anys, davanter cedit pel Betis. També estava l’ex entrenador de l’Alcoyano, Juan Ignacio Martínez, (JIM).

la foto 3

JIM./

Alcoyano i Penya Esportiva de Santa Eulalia, van protagonitzar un partit, en el qual possiblement van acusar l’enorme calor que es respirava en El Collao, malgrat que el partit va començar a les 20:30 hores. L’Alcoyano va formar amb Zabal en porteria, Mongil, Mario Fuentes, Oscar López i Carles Salvador en defensa; César Remón (CP), Israel Jerez i Julio de Dios en el centre del camp, i dalt, Bello, Francis Ferrón i Rubén Ramos. En el 55 Javi Rubio per Julio de Dios; en el 68 Alfaro per Rubén Ramos i en el 75 José Antonio per Israel Jerez, van ser els 3 canvis realitzats per Oscar Cano.

Va dirigir la trobada el castellà manxec, Villena Contreras, que va expulsar al preparador físic de l’Alcoyano, Elías Martí, i va amonestar a l’entrenador de l’Alcoyano, Oscar Cano, i als jugadors blanquiblaus, Francis Ferrón i Alfaro.

Escasses van ser les ocasions que van brindar tots dos equips en els 90 minuts de joc reglamentari, això si l’esforç de tots dos equips fou encomiable, ja que malgrat l’enorme calor, ho van intentar, sobretot els alcoianistes, ja que el Santa Eulalia esperava una mica més replegat. Al final, com es presagiava empat sense gols en el temps reglamentari.
Els gols en la pròrroga (1/1), i la bogeria en els penals.

Tan sols s’havien disputat 2 minuts de la pròrroga i assistim a la millor ocasió de l’Alcoyano, que va veure com la seva rematada després d’una jugada embrollada, s’anava al pal. Però en el 95 va arribar el primer gol del partit, el seu autor, Sales per a la Penya Esportiva, de nou després d’un error del porter de l’Alcoyano, Nacho Zabal, afortunadament per al porter de La Rioja, el millor per a ell, estava encara per arribar. Va caldre esperar a la segona part de la pròrroga, min 109, quan un magnífic centre del canterà José Antonio, ho rematava a la perfecció Francis Ferrón de cap portant de nou les taules al marcador. Els prop de 1400 espectadors, respiraven i seguien encoratjant al seu equip, que en els últims minuts de prolongació va passar alguna dificultat que un altre. El marcador ja no es va moure, i els penals dictarien sentència.

la foto 1

Santa Eulalia./

Escomençà xutant l’Alcoyano, que va anotar per mediació de Javi Rubio i Francis Ferrón els 2 primers, mentre que la penya marcava el primer, però Zabal detenia el segon. Els blanquiblaus van marcar també el 3º Bello i el 4º el capità César Remón; cosa que també van fer els illencs; per tant li arriba el torn a Carles Salvador, que si marcava classificava als blanquiblaus, però el porter visitant va fer un paradó; a més van aconseguir marcar el 5º i igualar a 4 al final de la tanda. A partir d’aquí, tots dos equips van anotar els seus respectius penals fins a 5, marcant per l’Alcoyano, Mongil, Oscar López, Mario Fuentes i José Antonio, per la seva banda la penya esportiva va anotar 4 i en el 5º de nou Nacho Zabal va voler reconciliar-se amb la seva afició, i va efectuar un paradó, que va suposar la classificació de l’Alcoyano, la bogeria entre els seus afeccionats i una tremenda pinya que van formar els jugadors de l’Alcoyano abraçant al seu porter, que com dèiem havia passat de vilà a heroi.

Dins de 7 dies, el Nastic de Tarragona, amb pressupost milionari, visitarà El Collao en la segona eliminatòria de la copa del rei. Els catalans també es van classificar per penals, i l’any passat van ser els botxins de l’Alcoyano, en partit disputat a Tarragona.

 

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *