Foradia parentesisajudalcoi

L’Alcoyano golejat davant l’Huracán a l’últim tram de partit

S'haurà de donar un poc de marge perquè els alcoianistes, assumisquen les baixes i altes (...) Molt bé va començar el partit per a l'Alcoyano, donat que al cap de 2 minuts va marcar per mediació de Alfaro (...) Oscar Cano: "hem quede am els primers 60 minuts"

alcoyano

L’Alcoyano als 2 minuts va marcar per mediació de Alfaro./

El fàcil en aquesta crònica seria despotricar d’aquest Alcoyano i inclòs fer responsable de la golejada al porter de la pedrera, Jero, que no va estar gens encertat; però cap de les dues coses serien justes; començant pel jove porter de l’Alcoyano, hi a què dir que a tret molts punts a Oscar Cano des de que està a la titularitat, demostrant que està sobradament capacitat per a defendre la porteria blanc i blava; a més a més, quasi val la pena que errors es produïsquen en un sòl partit. Pel que fa al conjunt, tot i estar clar que no ha arrancat 2015 gens bé, s’haurà de donar un poc de marge perquè els alcoianistes, assumisquen les baixes i altes que s’han produït al mercat d’hivern.

Gol del alcoyano només començar i empat al descans.

Molt bé va començar el partit per a l’Alcoyano, donat que al cap de 2 minuts va marcar per mediació de Alfaro, en aprofitar una errada del defensor valencià Amarilla. Poc li va durar l’alegria als alcoianistes, quan Fali va aconseguir l’empat en una jugada en la qual tal volta Jero haguera pogut fer més. També és cert que els locals hi havien estavellat el baló al travesser, instants abans del gol de l’empat.

D’ací a la fi, un altre error d’Amarilla va estar a punt de donar-li de nou ventaja al Alcoyano; a partir d’ací una oportunitat per a cada equip, la del Alcoyano per a Ferrón i la del Huracán desbaratada per Jero en una encertada intervenció.

Segona meitat, amb 25′ finals fatídics per a l’Alcoyano,

A la represa, hi ha què diferenciar els primers 20 minuts de la resta, ja que al principi hi havia igualtat, tot i que l’Alcoyano pareixia que havia donat un xicotet pas enrere. Però a partir d’eixe moment, l’Huracán va començar pressionant de debò, i abans de marcar, Mario Fuentes per dues voltes va salvar a l’Alcoyano d’encaixar gol. Tan sols feia dos minuts que estava al terreny de joc, Luismi Loro, i de falta directa, la seua especialitat, i tot s’ha de dir, amb la involuntària col·laboració de Jero, que va veure com el baló entrava pel seu pal, a pesar de la nombrosa barrera. Tampoc va encertar a despejar un baló i a plaer de cap Tarik anota el 3-1, mentre que definitiu 4 a 1 el va marcar Aridai. Insistisc que Jero ha demostrat estar sobradament preparat per a ser titular, i que si s’ha de fallar, que tots som humans, val la pena fer-ho en un sol partit que en varis; però precisament ara que s’ha incorporat un nou porter a la plantilla, no era per a Jero el millor moment; com deia un humorista, “ell no volia”.

Oscar Cano: “hem quede am els primers 60 minuts”

El tècnic granadí de l’Alcoyano, s’aferrava als primers 60 minuts jugats pel seu conjunt, demanant un marge de confiança per a donar temps als jugadors recienment incorporats, tot i reconéixer que no han arrancat en 2015. Cano ha defensat al seu porter, Jero, del que hi ha de ressaltar la seua trajectòria fina a hui, i ha dit que el que a què fer és animar.

FITXA TÈCNICA: HURACÁN CF: Paco; José Ruiz, Tomás Ruso, Amarilla, Gomis; Aridai, San Julián (m.55, Julià), Fali (m.80, Javi Boix), Txomin (m.62, Luismi Loro); Tariq i Javi Navarro. CD ALCOYANO: Jero; Josemi (m.75, Javi Rubio), Navarro (m.60, Israel), Mario, Óscar, Devesa, Nico (m.69, Pituli), Julio, Francis, Rubén i Alfaro. ARBITRE: Julià, Txomin i Gomis per el Huracán i Francis Ferrón i Julio de Dios per l’Alcoyano. Gols: 0-1, m.3: Alfaro, 1-1, m.10: Fali, 2-1, m.66: Luismi Loro, 3-1, m.72: Tariq, 4-1, m.78: aridai.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *