Foradia elgrat

Els errors condenen l’Alcoyano a una derrota a Elda

Primera part per als eldencs per joc i encert, amb 2-0 al descans (...) Segona part millor, però ja era massa tard (...) el pròxim rival de lliga també es preveu complicat, l'Huracán de València

eldense-alcoyanoL’Alcoyano torna de buit d’Elda, on el CD Eldense s’imposà sense pal·liatius als blanc-i-blaus, que novament van cometre errors infantils, que li facilitaren el camí als locals. El porter de nou va fallar, però no va ser l’únic, perquè els jugadors de camp també ho varen fer. 2-0 al descans i 3-1 al final dels 90 minuts, deixen a l´Alcoyano en la posició 14a amb 3 punts al seu caseller en lliga, i té una nova oportunitat el Dimecres vinent a la Copa del Rei davant un poderós Nàstic de Tarragona, que tampoc ha començat molt bé la lliga.

Primera part per als eldencs per joc i encert, amb 2-0 al descans.

Vora 2500 persones es van apropar al Nou Estadi Pepico Amat d’Elda, camp que visitava per primera volta el CD Alcoyano; Per als eldencs sí que serà una data recordada, donat que a més a més celebraven les seues festes patronals. Per posar li un però al nou camp d’Elda, diguem que la seua il·luminació no és l’adequada.

El C D Eldense va formar amb Alberto, Juanjo, Pagan (47 Samu Jiménez), Ariadne, José Sanchez, Jefté (64 Quini), George, Chupe, David, Sergi Guardiola, i Luis Doménech (75´Paulinho). L’equip dirigit per l’exjugador de l’Atletic de Bilbao Fran Yeste, però com el vasc no té el carnet d´entrenador, qui realment és a la banqueta és el 2° entrenador Rubén Albés.

Per la seua part, l’Alcoyano va formar amb Zagal en portería, a la saga Mongil, Carles Salvador, Oscar López i Mario Fuentes, el capità César Remón, amb Israel Jerez i Javi Rubio estaven al mig del camp, i davant Bello, Francis Ferrón i Rubén Ramos.També Oscar Cano va efectuar els 3 canvis, així Alfaro entrà per Rubén Ramos als 55′, Devesa per Mongil al 67 i Julio De Dios al 70 va substituir a César Remón.

El partit el va dirigir l’arbitre Escudero Martín, del col·legi Castellano– Manchego, que va amonestar als eldencs Jefté, Chupe, i Quini , i al visitant Alfaro.

La primera meitat estava resultant prou igualada, fins que al minut 29, el mig campista José Sánchez engaltà una canonada tremenda, que a més a més va agafar a Nacho Zabal un poc avançat, i l’esfèric es va colar per tot l’escaire.

Al 43 una nova jugada tonta per part de l’Alcoyano, disposaven d’una falta al seu favó i prop de l’àrea local, i mentre pujaven els centrals, la trauen en curt i perden el baló, en tan mala fortuna que la cavalcada de Jeftén la finalitza en una perfecta vaselina i anota el 2-0.

Segona part millor, però ja era massa tard

L’Alcoyano va eixir fort a la segona meitat, i quan s’havien disputat sols 2 minuts, Francis Ferrón llançà al travesser; poc després Javi Rubio va obligar a fer al porter local Alberto, una encertada intervenció minuts després. Però prompte varen recibir un colp dur els hòmens d’Oscar Cano, ja que Quini quan sols feia un minut que estava al camp, rematava de cap, pareixia que la blocava Zagal, però com li ve passant partit darrere de partit, l’esfèric se li escapà i l’Eldense anotava el 3/0.

Al minut 72 li varen anul·lar un gol a Francis Ferrón per fora de joc; i un parell de minuts després, l’àrbitre decretà penal a favor del Alcoyano, comés per Quini. L’encarregat de transformar la pena màxima va ser Francis Ferrón que anotaria el definitiu 3/1. L’Alcoyano seguiria intentant-ho, però d’ací al final, la millor ocasió seria del Eldense, que va estrallar l’esfèric en el poste de la porteria defesa per Zabal. El marcador doncs ja no es menejaria i el 3/1 va resultar definitiu.

Posició 14º a la classificació, i el Dimecres el Nastic en Copa del Rei

Els jugadors d’Oscar Cano s’hauran de recuperar rapit perquè en 3 dies rebran al Nástic de Tarragona en Copa al Collao; els catalans pese a l’enorme pressupost que atresoren, tampoc han començat bé i tenen 4 punts.

Per la seua banda, el pròxim rival de lliga també es preveu complicat, l’Huracán de València, el Diumenge que ve


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *