lasarga ajualcoipresuparticipa

Oscar Cano destituït com a tècnic del C.D. Alcoyano

Els dolents resultats del 2015 han obligat pràcticament a la directiva a prendre aquesta decisió • Colp d’efecte per tant de l'Alcoyano que rebrà al líder Nàstic de Tarragona amb nou entrenador • El divorci entre els socis i Oscar Cano era un crit a veus

IMG_1599

Oscar Cano i el seu segon Guillermo Fernández./

L’entrenador granadí Oscar Cano i el seu segon Guillermo Fernández han sigut destituïts de les seues funcions i ja no dirigiran ni el primer entrenament de la setmana que serà el Dimarts. La decisió ha estat comunicada personalment als protagonistes,  segons informa el mateix CD Alcoyano. Els dolents resultats del 2015 han obligat pràcticament a la directiva a prendre aquesta decisió, donat també que l’afició estava molt disgustada i últimament el divorci entre els socis i Oscar Cano era un crit a veus.

Les xarxes socials també s’havia evidenciat el malestar dels aficionats amb la marxa dels blancs i blaus i el tècnic granadí era el blanc de les seues ires. Colp d’efecte per tant de l’Alcoyano que rebrà al líder Nàstic de Tarragona amb nou entrenador. Elías Martí, preparador físic es farà càrrec dels primers entrenaments fins a la contractació del nou tècnic.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *