foradia subscriutegrat

Visita guiada al mas i molins del Racó de Sant Bonaventura

Al voltant de 100 persones a la visita guiada per conèixer el mas i molins del Racó de Sant Bonaventura i va estar guiada per l’historiador Gabriel Guillem.

visita raco

Ahir diumenge va tindre lloc la visita guiada al mas i molins del Racó Sant Bonaventura, que en el seu dia formava part del programa del Dia Mundial del Medi Ambient, i va ser ajornada en coincidir amb altres activitats municipals per a incorporar-se dins l’agenda cultural i d’oci Alcoi d’Estiu.

La visita, que va comptar amb prop d’un centenar de participants, va estar guiada per l’historiador Gabriel Guillem, i va permetre als assistents conèixer de primera mà el funcionament dels molins fariners del Racó, el seu patrimoni cultural associat, així com l’economia agrària dels nostres avantpassats. Cal recordar que les canalitzacions d’aigua dels paratges han estat recuperades en haver-se netejat recentment.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *