foradia subscriutegrat

Nit de Poesia a Otos dedicada a Lluís Llach

Han acabat les vacances i des de l'Ajuntament d'Otos estem diposats a rependre el nostre compromís en la cultura i encetem la temporada amb una fita ja consolidada com es la NIT DE POESIA.

Cartelpoesia_OtosLa cinquena Nit de Poesia es celebrarà a Otos el  proper dissabte 13 de setembre, en aquesta edició a homenatjar el cantant Lluís Llach. L’acte comptarà amb un concert del Quartet Brass, i amb intervencions de Josep Sou qui farà una performance poètica, del poeta Miquel Cruz, i de Vicent Berenguer qui presentarà el poemari ‘Antoni Miró’ de Vicent A. Estellés.

La nit començarà a les 22.00 amb un sopar al pati del Palau d’Otos i una recitació de poesia lliure per als assistents, després de la qual hi haurà la primera part de l’homenatge a Llach a càrrec de Manolo Moltó, Sergio Quilis, Alba Quilis i Pilar Roqueta Per el sopar cal que porteu l’entrepà si voleu acompanyar-nos. L’Ajuntament posarà la beguda i l’acompanyament. Donat que l’espai es reduït, cal fer reserves. Programa d’actes.


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *