foradia subscriutegrat

La doble moral del PP

per Rubén Fresneda Romera

FOTO RUBEN FRESNEDA

Rubén Fresneda./

Setembre, inici de les classes, nou curs amb la llei Wert, més alumnes per classe, menys professors, menys beques i ajudes, el sobre esforç econòmic que totes les mares i pares han de fer per poder comprar els llibres de text, el material escolar (nou o de segona mà). I per si fora poc, una calor sufocant a les aules degut a l’avançament del curs.

Tots coneixem el nom i el cognom de qui ha generat aquesta situació que va en detriment de l’educació: Partit Popular.

Però clar sempre hi ha ànimes caritatives que davant aquesta situació tant dolenta estan decidides a mostrar les seues bones intencions per pal·liar tanta misèria. De forma contradictòria i incoherent,  apareixen Nuevas Generaciones del PP anunciant una campanya solidària de recollida de material escolar. No us semblen dues coses totalment oposades?

Per una banda, fan costat a les polítiques del seu partit que porten  la misèria a la majoria de les famílies i fan de l’educació quasi un servei privatiu, i d’altra donen almoines per “ajudar a la gent necessitada” que les seues polítiques generen. Que bones intencions, que gran bondat, però que gran contradicció.

Darrere d’aquesta campanya es pretén el mateix de sempre: un acte amb el qual els rics renten la seua consciència ajudant als pobres xiquets que no poden pagar-se una escola privada/concertada i tenen que conformar-se amb la pobreta pública. Ens lleven molt, i a canvi ens donen almoina. Ajudarien més si aturaren les polítiques del Sr. Wert.

L’estratègia és ja molt antiga…

Però a més a més, aquest acte suposadament altruista (i que fa molta pudor) és només un acte amb doble moralitat, que pretén una compra de vots de forma descarada, cruel i manipuladora. Deu ser que no en tenen prou amb la reforma de la Llei Electoral. Sembla ser que tots els membres i militants del Partit Popular no van assistir a classe quan s’explicava el concepte de Democràcia i que significa, tal i com diu la Constitució, que el poder resideix en el poble sobirà i no en un partit que fa tot el possible per mantenir-se a les poltrones quasi de forma parasitària i que només fa que destruir tot allò públic, com l’educació en aquest cas.

 

Font: Rubén Fresneda Romera, Membre del Consell Polític d'EUPV Alcoi.


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *