foradia pressupostparticipatiualcoi

Pau Serra campió sub16 al Torneig Internacional d’Escacs a Ibi

En total 15 Mestres i la majoria amb puntuació ELO, impressionant el nivell. Pau Serra que va quedar 1º en la Categoria Sub 16.

Pau Serra escacs

El jove campió d’escacs Pau Serra./

Es va celebrar aquest mes de Setembre a Ibi el 12  Torneig Internacional d’Escacs. Fins allí es va desplaçar el jove jugador Pau Serra del Club d’Escacs Cocentaina. El seu resultat en la Classificació General va ser la següent: 35º Pau Serra (Cocentaina) amb 3 punts . I 1º Sub 16. 

El torneig es va jugar per el sistema Suís al millor de 7 partides, a 15 minuts més 2 segons d’increment per jugada, i amb 2.000 euros en premis. La competició que va tenir un altíssim nivell, va comptar amb 61 participants d’Espanya i de l’estranger, entre ells diversos Grans Mestres, Mestres Internacionals, Mestres FIDE i forts jugadors amb puntuació internacional (ELO). En total 15 Mestres i la majoria amb puntuació ELO, impressionant el nivell.

Bona actuació va tenir el jugador Pau Serra que va quedar 1º en la Categoria Sub 16, jugant contra jugadors més experimentats que ell. El seu resultat en la Classificació General va ser la següent:
35º Pau Serra (Cocentaina) amb 3 punts . I 1º Sub 16. Campió del torneig va quedar el Gran Mestre argentí Alfredo Giaccio amb 6 punts.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *