foradia cdturisme

Quarta edició de la Mitja Marató d’Alcoi

La Mitja Marató Unión Alcoyana Seguros 2014 obri inscripcions a la carrera que se celebrarà el 6 de desembre. Enguany té com a objectiu aconseguir les 2.000 inscripcions. 

ImprimirAlcoi presenta la quarta edició de la Mitja Marató d’Alcoi Unión Alcoyana Seguros que se celebrarà el 6 de desembre. La carrera que per segon any consecutiu compta amb l’homologació del seu circuit, ha sigut presentada de mans del Regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alcoi Natxo Gómez, el director de Planificació i Expansió de la Unión Alcoyana Seguros patrocinador principal de la prova, Toni Giner president del Club Atletisme Alcoi i David Miró membre de l’organització de la carrera.

Un dels eixos principals de l’acte ha sigut la presentació de dos regals que seran inclosos en la bossa del corredor que, en aquesta edició, comptarà amb una camiseta tècnica de mànega curta de la marca Saucony i uns calcetins de la marca tècnica Lurbel. A més la bossa comptarà amb més regals i promocions exclusives per als participants inscrits en la carrera. La prova esportiva té com a repte aconseguir la xifra de 2.000 inscrits

Les novetats d’esta edició han sigut el canvi d’imatge que la prova ha obtingut amb la nova cartelleria que es desenrotlla davall el lema ‘tu pones el esfuerzo, nosotros el camino’, mostrant la imatge d’un corredor alcoià, Óscar Sanchis membre d’APER Club, després de finalitzar una carrera. La fotografia ha sigut realitzada pel fotògraf alcoià col·laborador de la prova José Motilla. El segon punt important és el canvi de circuit en la modalitat Mitja Marató (21,097km) que farà que els corredors puguen baixar la seva marca entre un minut i minut i mig en referència a la seua marca de l’any anterior.

Tota la informació sobre la carrera es troba disponible en la web www.mitjamaratoalcoi.com. Recordeu que les inscripcions estan habilitades fins al 30 de novembre, encara que la inscripció durant el mes d’octubre té descomptes.

 

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *