foradia cdturisme

ATE la Canal: A l’Àgora jornada informativa postura PSOE Alcoi

El PSPV-PSOE d’Alcoi celebra dissabte que ve una jornada informativa sobre el projecte Alcoinnova. A les 11.00 hores en l’edifici Àgora.

El PSPV-PSOE d’Alcoi celebrarà una jornada per a informar els ciutadans sobre el projecte Alcoinnova, que es durà a terme el pròxim 27 de setembre a les 11.00 hores en l’edifici Àgora. El Partit Socialista pretén desenvolupar així una trobada oberta a la participació ciutadana, on qualsevol alcoià podrà informar-se sobre el projecte empresarial i podrà conéixer amb deteniment en què consistirà l’actuació.

La posada en marxa de la reunió informativa respon a la defensa de la transparència en la gestió municipal que manté el Partit Socialista de la ciutat. Per al secretari general dels socialistes alcoians i alcalde d’Alcoi, Toni Francés, “esta trobada és una mostra més de transparència del nostre Govern local”. “Hem volgut que esta trobada s’inicie amb un caràcter obert i participatiu, en el que qualsevol ciutadà puga formular preguntes sobre el projecte”, ha defés Francés.

toni francesLa iniciativa s’emmarca dins de l’estratègia d’obertura del partit cap a la societat que defén el Partit Socialista d’Alcoi. En la trobada, s’abordarà quina és la posició dels socialistes davant d’este projecte, que ha sigut aprovat per part del Consell mantenint totalment al marge del procés a l’Ajuntament d’Alcoi. La reunió servirà a més per a reivindicar la defensa de l’autonomia local i el dret legítim dels alcoians a decidir sobre els projectes que afecten la seua ciutat.

“Amb esta jornada volem donar l’oportunitat als alcoians que resolguen els seus dubtes sobre l’Actuació Territorial Estratègica Alcoinnova”, ha puntualitzat Francés. En relació a l’organització de la xarrada el primer edil ha assenyalat que “entenem que la participació ciutadana ha de mantindre un paper predominant en la construcció de qualsevol societat democràtica, i per això volem resoldre les qüestions que es plantegen  els nostres ciutadans a través d’esta jornada informativa”.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *