foradia subscriutegrat

La PAH d’Alcoi sol·licita que es complisca la llei del Tribunal Europeu

El passat dimecres dia 8 d'octubre la PHA, Plataforma d’Afectats per la Hipoteca d’Alcoi, va realitzar davant el Jutjat una acció sol·licitant la nul·litat de tots els procediments d’execució hipotecària. Aquesta mateixa acció ha sigut realitzada en confluència amb la PAH d’Ibi i d’Onil.

foto pah

El passat dimecres dia 8 d’octubre la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca d’Alcoi va realitzar davant el Jutjat una acció sol·licitant la nul·litat de tots els procediments d’execució hipotecària i que incloguen la seua reivindicació com a punt d’ordre del dia en la propera junta de jutges.

Segons la PAH, “la sentència del TJUE de 14 de març de 2013, assumpte C415/11, cas Aziz, va declarar que el procediment d’execució hipotecària espanyol és contrari a la Directiva 93/13/CEE”.

“Els procediments d’execució hipotecària, tramitats d’acord amb una norma contrària al dret comunitari, i per tant il·legal, han de ser declarats nuls. i tal declaració de nul·litat implica l’anul·lació de tots els seus efectes així com la reparació del dany causat”, continuen dient.

“D’acord amb la normativa processal espanyola i amb la Constitució del 1978, la violació del dret a la tutela judicial efectiva esdevé en la nul·litat radical de la resolució”, concloïen.

Aquesta mateixa acció ha sigut realitzada en confluència amb la PAH d’Ibi i d’Onil per tal que la pressió de les seues reivindicacions tinga més força a la província.

Font: Rodrigo Paños./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *