foradia subscriutegrat

“Amb el carril bici estan malgastant uns diners que haurien de destinar-se a altres coses”

• Des del punt de vista de les nostres entrevistades, el carril bici no tindrà utilitat “per ací no passen bicis" • En definitiva, per a l’únic que servirà el carril bici des d’aquest punt de vista és “per a llevar aparcaments”.

Alcoi continua instal·lant la seua ruta perquè les bicicletes puguen transitar la ciutat d’una manera més segura. Ho faran per un carril bici que connectarà, Zona Nord, per una banda, amb el Viaducte, i per l’altra, amb Batoi i la Via verda.

Aquesta ha resultat una mesura polèmica entre els ciutadans en quant l’opinió dels veïns. Eixim al carrer per a comprovar de primera mà algunes opinions al respecte.

Parlem amb dues veïnes d’Alcoi a les que el carril bici no els ha agradat com a instal·lació urbanística “estan malgastant uns diners que haurien de destinar-se a altres coses, per exemple la poda dels arbres del barri, que han estat deu o quinze anys sense arreglar, i els mosquits en estiu ens mengen”.

Des del punt de vista de les nostres entrevistades, el carril bici no tindrà utilitat “per ací no passen bicis, en estiu n’hi ha pel parc, però no ixen del parc, no el gastaran, resultarà inútil”.

Per altra banda, consideren que tal com s’ha senyalitzat resulta un perill per als vianants, “ja s’han caigut dues persones”. A més, “han col·locat malament els contenidors de brossa, que s’ixen a la carretera i poden provocar un accident”. En definitiva, per a l’únic que servirà el carril bici des d’aquest punt de vista és “per a llevar aparcaments”.

Font: Rodrigo Paños./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *