lasarga subscriutegrat

Fabra proposa a Trini Miró com coordinadora de polítiques socials

Alberto Fabra, va presidir en la tarda d'ahir el Comité Executiu Regional, on es va proposar a Trini Miró per ser la nova coordinadora de polítiques socials del Grup Parlamentari Popular en els Corts Valencianes. Trini Miró també va ser nomenada membre del Comité de Campanya Electoral per a les eleccions vinents Autonòmiques i Municipals.

Trini MiroEl president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Alberto Fabra, va presidir en la tarda d’ahir el Comité Executiu Regional, on es va proposar a Trini Miró per ser la nova coordinadora de polítiques socials del Grup Parlamentari Popular en els Corts Valencianes, càrrec que fins ara ocupava Alfredo Castelló.

En el Comité Regional també es va proposar i aprovat per unanimitat la candidatura d’Alejandro Font de Mora a presidir els Corts Valencianes. Així mateix, Rafael Maluenda ocuparà el càrrec de vicepresident primer dels Corts i Castelló el de vicesíndic del Grup Parlamentari Popular.

Cal recordar que l’alcoiana Trini Miró també va ser nomenada membre del Comité de Campanya Electoral per a les eleccions vinents Autonòmiques i Municipals, en aquest cas com a responsable de l’organització d’actes sectorials.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *