foradia subscriutegrat

Ali i Conchi sobre la crisi territorial: “molta caboteria per part dels dos bàndols”

• Ali i Conchi consideren que la crisi territorial de Catalunya està comportant una convulsió important • La solució real per a les nostres entrevistades seria la convocatòria d’un referèndum legal “per a veure si n’hi ha una majoria independentista de veres o no”.

Algun dia s’estudiaran els fets que estan duent a terme els diferents actors polítics i mediàtics per a gestionar la crisi territorial espanyola. S’analitzaran sense tant de soroll i fum que ix de les pantalles de la televisió i dels altaveus dels transistors.

Possiblement eixe dia el discurs oficial reconega les barbaritats que s’estan duent a terme avui dia i que tot es podria haver fet sense fer mal a la societat, un mal que pot enquistar-se durant molt de temps.

Analitzem la situació amb la gent del carrer d’Alcoi. Com estan gestionant un bàndol i l’altre la situació? Com afecta a la resta de societat? Quines són les perspectives de futur? Quines són les solucions des del seu punt de vista?

 

Ali i Conchi consideren que la crisi territorial de Catalunya està comportant una convulsió important “i molta caboteria per part dels dos bàndols”

Des del seu punt de vista el que haurien de fer el Govern català i espanyol és “parlar i arribar a un acord”, una opció que de moment no pareix que es puga dur a terme.

La mesura per la qual ha optat el Govern català és la de la DUI, “una posició que no va a cap lloc”. Per la seua banda, Rajoy ha optat per l’aplicació de l’article 155 de la Constitució, “una mesura perillosa, que posarà pitjor la cosa“.

El perill és que “pot haver sang. Una solució més satisfactòria, des del punt de vista de Conchi i Ali, és la de convocar eleccions: “estarà l’opció que la gent els torne a votar o no”.

Però la solució real per a les nostres entrevistades seria la convocatòria d’un referèndum legal “per a veure si n’hi ha una majoria independentista de veres o no”.

Font: Rodrigo Paños./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *