lasarga ajualcoipresuparticipa

Volta als ponts 19 d’octubre Dia Internacional Càncer de Mama

El proper diumenge 19 d’octubre, organitzada per Solc, AECC i l’Ajuntament. Cal indicar que les inscripcions seran de 5 euros, i els participants rebran una samarreta de color rosa com a signe identificatiu de la marxa. Dia Internacional del Càncer de Mama, una volta als ponts a peu de caràcter solidari.

cartel marxa contra el cancerL’Associació de Suport i Ajuda als Malalts de Càncer Solc, el col·lectiu local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer i la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Alcoi han organitzat per al proper diumenge 19 d’octubre, Dia Internacional del Càncer de Mama, una volta als ponts a peu de caràcter solidari per commemorar aquest dia i per conscienciar la població al voltant d’aquesta malaltia.

La iniciativa compta amb el patrocini de Nirvel Professional i de Guaita Complements Interiors, i començarà a les 11 hores a la Plaça de Dins, quan s’obrirà el període per inscriure’s. A les 12 hores es llegirà un manifest, i a continuació començarà l’itinerari. Cal indicar que les inscripcions seran de 5 euros, i els participants rebran una samarreta de color rosa com a signe identificatiu de la marxa.

L’objectiu de la marxa, segons les entitats organitzadores, és el d’aconseguir que totes les persones que participen recolzen a les dones malaltes de càncer de mama: que senten que no estan soles i que durant aquest dia hi ha molta gent que les recolza. Alhora, la iniciativa pretén conscienciar la ciutadania sobre la importància de la prevenció i la investigació de la malaltia.

Tal i com ha expressat la regidora de Benestar Social Aroa Mira, “creiem que és una gran iniciativa per part de les associacions, que sense dubte des d’un principi vam recolzar des de l’Ajuntament. És una bona forma de fer visible el problema per a que totes i tots prenguem consciència de la necessitat d’invertir recursos en la investigació, el tractament, l’atenció i la cura de les dones que pateixen aquesta malaltia. I fent-ho d’una forma simpàtica, participativa i plural, amb una agradable volta als ponts que a més fomentarà la convivència i la diversió dels participants. Enhorabona a les dues entitats, i tot el nostre recolzament en la gran feina que fan dia a dia”.

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *