foradia subscriutegrat

UPyD augmenta els seus afiliats en un 42% durant 2014

Pérez: "la feina feta durant aquests mesos i en especial els diversos actes d'expansió que la formació ha dut a terme pels diferents barris de la ciutat han tingut com a resultat que molts ciutadans hagin vist a UPyD l'alternativa política que Alcoi necessita"

Upyd

Toni Cantó amb un grup de simpatizants d’UPyD./

El passat cap de setmana el consell comarcal d’UPyD a La Muntanya va fer balanç de la gestió del partit durant tot el 2014. En aquesta, la formació magenta ha volgut destacar l’espectacular increment que ha tingut el partit durant l’any passat, el qual ha estat el major registrat fins a la data des que UPyD va començar el seu camí a la ciutat, on el nombre de militants i simpatitzants ha crescut fins a arribar al mig centenar.

Aquest augment participants actius en la formació magenta, a més de ser un senyal positiu de cara a les eleccions municipals que tindran lloc al mes de maig, suposa un augment en els grups de treball, voluntaris que es reuneixen per analitzar documents, presentar propostes o recollir iniciatives de la societat alcoiana per a la seva inclusió en el programa electoral.

El coordinador d’UPyD a la zona, Jorge Pérez, ha considerat que “la feina feta durant aquests mesos i en especial els diversos actes d’expansió que la formació ha dut a terme pels diferents barris de la ciutat han tingut com a resultat que molts ciutadans hagin vist a UPyD l’alternativa política que Alcoi necessita el que s’ha traduït en un increment molt significatiu afiliats i simpatitzants “.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *